STAINLESS STEEL 304L

304L

Προδιαγραφές

Άρθρο304LΨυχρής έλασης; φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα
Πρότυπο, GB, JIS
Πλάτοςως απαίτηση σας
Επιφάνεια2B /BA
τύποςΠλάκα/ Strip /Φύλλο/Σπείρα
Πάχος0.4χιλιοστών; 0.5χιλιοστών; 0.6χιλιοστών; 0.7χιλιοστών; 0.8χιλιοστών; 0.9χιλιοστών; 1.0χιλιοστών; 1.1χιλιοστών; 1.2χιλιοστών; 1.3χιλιοστών; 1.4χιλιοστών; 1.5χιλιοστών; 1.6χιλιοστών; 1.7χιλιοστών; 1.8χιλιοστών; 1.9χιλιοστών; 2.0χιλιοστών~4.0χιλιοστών
Χρήση2B:Ψυχρής έλασης, ανόπτηση, τουρσί, δέρμα-πέρασε για να δώσει την κατάλληλη λάμψη στο τελικό στάδιο., στιλπνότητα και επιπεδότητας τους είναι καλύτερη από ό, τι No.2D προϊόντα.Μπορούν να είναι αρμόδια για σχεδόν όλες τις εφαρμογές του κρύου-έλασης από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως η κουζίνα και το μπάνιο υγιεινής, στίλβωση επιφάνεια, έπιπλα δομικά μέρη, κλπ. BA:Κρύο-έλασης, φωτεινή ανόπτηση και το δέρμα των προϊόντων πέρασε με πολύ καλή στιλπνότητα επιφάνειας και υψηλής ανακλαστικότητας, χρησιμοποιούνται στην κατασκευή διακόσμηση, προϊόν οικιακών συσκευών και εγκατάσταση κουζίνας, κλπ.
Στάθμευσηξύλινη συσκευασία ή ως απαίτηση σας
ΠληρωμήΜικρέςy:T/Τ όψεως,30%εκ των προτέρων,70%μετά την παραλαβή του; B/L αστυνομικός;; Μεγάλη ποσότητα:L/C όψεως
Χρόνος Παράδοσης15 ημέρες μετά από έλαβε Τ/Τ ή L/C

SUS304L χημική σύνθεση:
ΣτοιχείαCΣιMnPSCrNi
Προσδιορισμός≤0.03≤1.00≤2.00≤0.045≤0.03018.0-20.09.00-13.00

Ανοξείδωτο χάλυβα έχουν βρει εφαρμογή σε αύξηση εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.Καλή απόδοση είχε ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη στην καταλληλότητα τους μαζί με μια εκτίμηση του τρόπου με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και επιχειρησιακές πρακτικές που μπορούν να επιτύχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση από τα υλικά.

Με μεγαλύτερη σημασία στην επιλογή του υλικού που δίδεται στο ευκολία εγκατάστασης, μειωμένη συντήρηση, την ανθεκτικότητα και ανακύκλωσης, οι ιδιότητες των ανοξείδωτων χαλύβων μπορεί να χρησιμοποιηθούν προς όφελος και να παράγουν σημαντικά οφέλη στο κόστος του κύκλου ζωής σε σύγκριση με γαλβανισμένο ατσάλι ή επικαλυμμένα χάλυβα και άλλα παραδοσιακά υλικά.

Το παρόν έγγραφο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους βαθμούς από ανοξείδωτο ατσάλι κατάλληλο για εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται διεθνώς και για τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους όσον αφορά την καλή κατασκευή, εγκατάσταση και επιχειρησιακές πρακτικές.Τα παραδείγματα των εφαρμογών που μαζί με μια πιο λεπτομερή εξέταση από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο του Μιλάνου από το 1999 και πως το κόστος κύκλου ζωής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την εμπειρία υπηρεσία για να βοηθήσει την επιλογή τους.

Πλεονεκτήματα του ανοξείδωτου χάλυβα
Κράματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων τείνουν να είναι σιδηρούχα υλικά με βάση, όπως ο χάλυβας άνθρακα, γαλβανισμένο χάλυβα και σκυρόδεμα επένδυση όλκιμο σίδηρο.Τα συστήματα αυτά διαβρώνουν μέταλλα και διάβρωση επιδόματα θα πρέπει να ενσωματωθούν στο σχεδιασμό.
Από ανοξείδωτο χάλυβα, αντιθέτως, παρέχει ένα υλικό με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά διάβρωσης στον χειρισμό του ένα πολύ ευρύ φάσμα των λυμάτων και υγρών αερίων.Σε αντίθεση με χάλυβες, τα υψηλά επίπεδα του αερισμού σε ενεργοποιημένα διεργασίες ιλύος είναι ευεργετικά για την απόδοση των ανοξείδωτων χαλύβων σε
διατηρώντας προστατευτική επιφανειακή μεμβράνη τους και κρατώντας την επιφάνεια του μετάλλου καθαρισμό.

Με εξαιρετική διάβρωση-χαρακτηριστικά διάβρωσης σε υψηλούς ρυθμούς ροής (μέχρι 30m/s), από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί να χειριστεί τις αλλαγές της εγκάρσιας-τμήμα, άντληση αναταραχής, και υψηλές ταχύτητες.Το σφιχτό, προσκολλημένη οξείδιο που φυσικά αποτελεί για τον ανοξείδωτο χάλυβα που παρέχει εξαιρετική αντοχή, σε αντίθεση με χάλυβες που περιορίζονται σε 1m/s πριν από προστατευτικές ταινίες τους γίνονται απομακρύνεται με διάβρωση ή μηχανική δράση του εξερχόμενου ρεύματος.
Χωρίς επίδομα διάβρωση, ανοξείδωτο χάλυβα συστήματα μπορούν να σχεδιαστούν με λεπτότερα τοιχώματα και ένα ελαφρύ-σχεδιασμό βάρους.

Προδιαγραφές

SUS304L χημική σύνθεση:

Τύπος 304 από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ένα T 300 Series από ανοξείδωτο χάλυβα ωστενιτικού.Έχει ένα ελάχιστο18%χρωμίου και8%νικέλιο, σε συνδυασμό με έναν μέγιστο αριθμό0.08Άνθρακος%.Ορίζεται ως ένα Χρώμιο-Νικελίου κράμα ωστενιτικού.
Βαθμολογία 304 είναι η τυπική "18/8 "από ανοξείδωτο ότι μάλλον θα δούμε σε σας τηγάνια και εργαλεία μαγειρικής.
Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του:
-Σχηματισμός και ιδιότητες συγκόλλησης
-Διάβρωση/αντοχή στην οξείδωση χάρη στην περιεκτικότητα σε χρώμιο
-Βαθιά ποιότητα σχεδίασης
-Εξαιρετική σκληρότητα, ακόμη και κάτω στο cryonegic θερμοκρασίες οι οποίες ορίζονται ως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
-Ιδιότητες χαμηλής θερμοκρασίας ανταποκρίνεται καλά στη σκλήρυνση με ψυχρή διεργασία
-Ευκολία καθαρισμού, ευκολία κατασκευής, την ομορφιά του εμφάνιση
Βαθμού 304L είναι η έκδοση χαμηλής άνθρακα 304. Δεν απαιτεί μετα-συγκόλληση ανόπτηση και έτσι χρησιμοποιείται ευρέως στις βαριές συνιστώσες περιτύπωμα (πάνω από περίπου 6 χιλιοστά).
Βαθμού 304H με υψηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα της βρίσκει εφαρμογή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Εφαρμογές

Χρησιμοποιείται για μια ευρεία ποικιλία από το σπίτι και εμπορικές εφαρμογές, αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο συχνά χρησιμοποιούνται κράματα ανοξείδωτου χάλυβα οικογένειας.
Τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν δεξαμενές και δοχεία για μια μεγάλη ποικιλία υγρών και στερεών:

Βιομηχανία τροφίμων

Εξοπλισμός για την επεξεργασία τροφίμων, ιδιαίτερα στην παραγωγή μπύρας, επεξεργασίας γάλακτος & οινοποίηση.
Για παράδειγμα, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο και εφαρμόζεται σε εξοπλισμό γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως μηχανών αρμέγματος, εμπορευματοκιβώτια, ομογενοποιητές, αποστειρωτές, και αποθήκευσης και ανάσυρσης δεξαμενές, συμπεριλαμβανομένης σωληνώσεις, βαλβίδες, φορτηγά γάλακτος και σιδηροδρομικά βαγόνια.
Πολύ συχνές στον κλάδο της ζυθοποιίας, όπου χρησιμοποιείται σε αγωγούς, τηγάνια μαγιά, δεξαμενές ζύμωσης, αποθήκευσης και σιδηροδρομικά οχήματα, κλπ.
Η βιομηχανία χυμών φρούτων και εσπεριδοειδών χρησιμοποιεί επίσης Τύπος 304 για όλους τους χειρισμό, τη σύνθλιψη, την προετοιμασία, την αποθήκευση και την ανάσυρση εξοπλισμό.

Οικοτεχνία εργαλεία

Λόγω της ικανότητάς του να αντέχει τη διαβρωτική δράση των διαφόρων οξέων που βρίσκονται στα φρούτα, κρέατα, γάλα, λαχανικά και, τύπος 304 χρησιμοποιείται για tabletops νεροχύτες,, δοχεία καφέ, κουζίνες, ψυγεία, γάλα και κρέμα γάλακτος διανομείς, και πίνακες ατμού.Είναι, επίσης, χρησιμοποιείται σε πολλά άλλα εργαλεία, όπως το μαγείρεμα συσκευές, κατσαρόλες, τηγάνια και μαχαιροπήρουνα.

Αρχιτεκτονική επένδυση, κιγκλιδώματα και τελειώματα

-Δοχεία χημικών, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών
-Εναλλάκτες θερμότητας
-Υφαντά ή δομικών οθόνες για διήθηση ορυχείων, λατομείων και νερό
-Βαφή βιομηχανία
-Στο θαλάσσιο περιβάλλον, εξαιτίας της ελαφρώς υψηλότερη αντοχή και αντίσταση στη φθορά από τον τύπο 316 χρησιμοποιείται επίσης για παξιμάδια, μπουλόνια, βίδες, συνδετήρες και άλλα.

 Ψυχρής έλασης από ανοξείδωτο χάλυβα

304L χημική σύνθεση:

Τύπος 304L είναι πολύ χαμηλή-διακύμανση άνθρακα του τύπου 304 με ένα0.03% Κατ 'ανώτατο όριο περιεκτικότητας σε άνθρακα που εξαλείφει καρβίδιο καθίζηση λόγω της συγκόλλησης.

Ως αποτέλεσμα, αυτό το κράμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην "όπως συγκολλάται" κατάσταση, ακόμη και σε σοβαρές διαβρωτικές συνθήκες.Σε πολλές περιπτώσεις, εξαλείφει την αναγκαιότητα της ανόπτησης συγκολλημάτων εκτός για εφαρμογές προσδιορίζοντας ανακούφιση από το στρες.

304L Τύπος έχει ελαφρώς χαμηλότερη από ό, τι μηχανικές ιδιότητες τύπου 304.

 Steel Metal Plate

304L χημική σύνθεση:

Εφαρμογή:Προϊόντα επεξεργασίας, κτίριο, τα μαγειρικά σκεύη, μονάδα παραγωγής ενέργειας, εργοστάσιο χημικών προϊόντων
Χρήση:
; 1.; Χαμηλή και μέση πίεση του υγρού αγωγού μεταφοράς
; 2.; Περίβλημα Tube
; 3.; Pipe λέβητα
; 4.; Πετρέλαιο και φυσικό αέριο βιομηχανία
; 5.; Βιομηχανία Χημείας
; 6.; Ηλεκτρική βιομηχανία

Χαρακτήρας:αντοχή στην οξείδωση/υψηλή ικανότητα/υψηλή αντοχή της επέκτασης/θερμότητα-αντιστέκονται/σταθεί φθορά/υψηλή αντίσταση στη διάβρωση
Επιφάνεια Treatment:Γαλβανισμού, παθητικοποίηση, στίλβωση, ένταση-ισοπέδωση, και αντι-επεξεργασία δακτυλικών αποτυπωμάτων αν αυτό απαιτείται ειδικά.Μηδέν διακοσμώ, ξετυλιγμένο.
Χημικά και φυσικά χαρακτηριστικά:ανθεκτικό, ανθεκτικό στη διάβρωση και υψηλή-ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ψυχρής έλασης από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας

SUS304L χημική σύνθεση:

Τύπος 304L είναι πολύ χαμηλή-διακύμανση άνθρακα του τύπου 304 με ένα0.03% Κατ 'ανώτατο όριο περιεκτικότητας σε άνθρακα που εξαλείφει καρβίδιο καθίζηση λόγω της συγκόλλησης.

Ως αποτέλεσμα, αυτό το κράμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην &;όπως συγκολλάται&; κατάσταση, ακόμη και σε σοβαρές διαβρωτικές συνθήκες.Σε πολλές περιπτώσεις, εξαλείφει την αναγκαιότητα της ανόπτησης συγκολλημάτων εκτός για εφαρμογές προσδιορίζοντας ανακούφιση από το στρες.

304L Τύπος έχει ελαφρώς χαμηλότερη από ό, τι μηχανικές ιδιότητες τύπου 304.

Υψηλή σκληρότητα και αντοχή επιτυγχάνονται μέσω ψυχρή κατεργασία.Στο ανοπτημένο κατάσταση, Τύποι 304 και 304L είναι πολύ ελατό και μπορεί να είναι ψυχρής κατεργασίας εύκολα με κύλινδρο διαμορφώσεως, βαθεία κοίλανση, κάμψη, και άλλες κοινές μέθοδοι κατασκευάζοντας.
Επειδή η εργασία υλικό σκληραίνει γρήγορα, σε-διαδικασία ανόπτησης μπορεί να είναι απαραίτητες για την αποκατάσταση ολκιμότητα και σε μικρότερη σκληρότητα.

 304L ανοξείδωτο χάλυβα Φύλλο

SUS304L χημική σύνθεση:

Ανοξείδωτο χάλυβα έχουν βρει εφαρμογή σε αύξηση εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.Καλή απόδοση είχε ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη στην καταλληλότητα τους μαζί με μια εκτίμηση του τρόπου με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και επιχειρησιακές πρακτικές που μπορούν να επιτύχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση από τα υλικά.

Με μεγαλύτερη σημασία στην επιλογή του υλικού που δίδεται στο ευκολία εγκατάστασης, μειωμένη συντήρηση, την ανθεκτικότητα και ανακύκλωσης, οι ιδιότητες των ανοξείδωτων χαλύβων μπορεί να χρησιμοποιηθούν προς όφελος και να παράγουν σημαντικά οφέλη στο κόστος του κύκλου ζωής σε σύγκριση με γαλβανισμένο ατσάλι ή επικαλυμμένα χάλυβα και άλλα παραδοσιακά υλικά.

Το παρόν έγγραφο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους βαθμούς από ανοξείδωτο ατσάλι κατάλληλο για εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται διεθνώς και για τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους όσον αφορά την καλή κατασκευή, εγκατάσταση και επιχειρησιακές πρακτικές.Τα παραδείγματα των εφαρμογών που μαζί με μια πιο λεπτομερή εξέταση από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο του Μιλάνου από το 1999 και πως το κόστος κύκλου ζωής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την εμπειρία υπηρεσία για να βοηθήσει την επιλογή τους.

Πλεονεκτήματα του ανοξείδωτου χάλυβα
Κράματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων τείνουν να είναι σιδηρούχα υλικά με βάση, όπως ο χάλυβας άνθρακα, γαλβανισμένο χάλυβα και σκυρόδεμα επένδυση όλκιμο σίδηρο.Τα συστήματα αυτά διαβρώνουν μέταλλα και διάβρωση επιδόματα θα πρέπει να ενσωματωθούν στο σχεδιασμό.
Από ανοξείδωτο χάλυβα, αντιθέτως, παρέχει ένα υλικό με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά διάβρωσης στον χειρισμό του ένα πολύ ευρύ φάσμα των λυμάτων και υγρών αερίων.Σε αντίθεση με χάλυβες, τα υψηλά επίπεδα του αερισμού σε ενεργοποιημένα διεργασίες ιλύος είναι ευεργετικά για την απόδοση των ανοξείδωτων χαλύβων σε
διατηρώντας προστατευτική επιφανειακή μεμβράνη τους και κρατώντας την επιφάνεια του μετάλλου καθαρισμό.

Με εξαιρετική διάβρωση-χαρακτηριστικά διάβρωσης σε υψηλούς ρυθμούς ροής (μέχρι 30m/s), από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί να χειριστεί τις αλλαγές της εγκάρσιας-τμήμα, άντληση αναταραχής, και υψηλές ταχύτητες.Το σφιχτό, προσκολλημένη οξείδιο που φυσικά αποτελεί για τον ανοξείδωτο χάλυβα που παρέχει εξαιρετική αντοχή, σε αντίθεση με χάλυβες που περιορίζονται σε 1m/s πριν από προστατευτικές ταινίες τους γίνονται απομακρύνεται με διάβρωση ή μηχανική δράση του εξερχόμενου ρεύματος.
Χωρίς επίδομα διάβρωση, ανοξείδωτο χάλυβα συστήματα μπορούν να σχεδιαστούν με λεπτότερα τοιχώματα και ένα ελαφρύ-σχεδιασμό βάρους.

304 πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα


SUS304L χημική σύνθεση:

300 σειρές ανοξείδωτου που έχει περίπου (όχι ακριβώς) το χρώμιο and8% 18% νικέλιο. Ο όρος χρησιμοποιείται εναλλακτικά για να χαρακτηρίσει τις συναρμολογήσεις φιαγμένες από 302, 302HQ, 303, 304, 305, 384, XM7, και άλλες μεταβλητές αυτών των βαθμών με τις στενές χημικές συνθέσεις.  Υπάρχει λίγη γενική διαφορά στην αντίσταση διάβρωσης μεταξύ των «18-8» τύπων, αλλά οι μικρές διαφορές στη χημική σύνθεση καθιστούν ορισμένους βαθμούς ανθεκτικότερους από άλλοι να κάνουν ενάντια στις ιδιαίτερες χημικές ουσίες ή τις ατμόσφαιρες.  «18-8» έχει την ανώτερη αντίσταση διάβρωσης 400 σειρές σε ανοξείδωτο, είναι γενικά nonmagnetic, και είναι hardenable μόνο με την κρύα εργασία.

Ο τύπος 304 είναι ιδιαίτερα ταιριαγμένος για όλους τους τύπους γαλακτοκομικών αρμέγοντας μηχανών εξοπλισμού, εμπορευματοκιβωτίων, homogenizers, αποστειρωτών, και αποθήκευσης και μεταφέροντας δεξαμενών, συμπεριλαμβανομένης της σωλήνωσης, βαλβίδων, φορτηγών γάλακτος και αυτοκινήτων σιδηροδρόμου. Αυτό το κράμα 18-8 είναι εξίσου εξυπηρετικό στην παρασκευάζοντας βιομηχανία όπου χρησιμοποιείται στις σωληνώσεις, τα τηγάνια ζύμης, τις δεξαμενές ζύμωσης, τα αυτοκίνητα αποθήκευσης και σιδηροδρόμων, κ.λπ. Η βιομηχανία χυμού εσπεριδοειδών και φρούτων χρησιμοποιεί επίσης τον τύπο 304 για όλο το χειρισμό τους, τη συντριβή, την προετοιμασία, την αποθήκευση και το μεταφέροντας εξοπλισμό.

Σε εκείνες τις εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων όπως στους μύλους, τα αρτοποιεία, και η σφαγή και packinghouses, όλος ο εξοπλισμός μετάλλων που εκτίθενται στα ζωικά και φυτικά έλαια, τα λίπη, και τα οξέα κατασκευάζονται από τον τύπο 304.

Ο τύπος 304 χρησιμοποιείται επίσης για τις δεξαμενές χρωστικών ουσιών, τους κάδους σωληνώσεων, dippers, κ.λπ. που έρχονται σε επαφή με τα lormic, οξικά, και άλλα οργανικά οξέα που χρησιμοποιούνται στη βάφοντας βιομηχανία.

Στο θαλάσσιο περιβάλλον, λόγω του η ελαφρώς υψηλότερη αντοχή δύναμης και από δακτυλογραφεί 316 που χρησιμοποιείται επίσης για τα καρύδια, τα μπουλόνια, τις βίδες, και άλλους συνδέσμους.  Χρησιμοποιείται επίσης για τα ελατήρια, τα βαραίνω, και άλλα συστατικά όπου και η ένδυση και η αντίσταση διάβρωσης απαιτούνται.
 304 από ανοξείδωτο χάλυβα σε ρόλους 

SUS304L χημική σύνθεση:

Τύπος 304 από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ένα T 300 Series από ανοξείδωτο χάλυβα ωστενιτικού.Έχει ένα ελάχιστο18%χρωμίου και8%νικέλιο, σε συνδυασμό με έναν μέγιστο αριθμό0.08Άνθρακος%.Ορίζεται ως ένα Χρώμιο-Νικελίου κράμα ωστενιτικού.
Βαθμολογία 304 είναι η τυπική "18/8 "από ανοξείδωτο ότι μάλλον θα δούμε σε σας τηγάνια και εργαλεία μαγειρικής.
Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του:
-Σχηματισμός και ιδιότητες συγκόλλησης
-Διάβρωση/αντοχή στην οξείδωση χάρη στην περιεκτικότητα σε χρώμιο
-Βαθιά ποιότητα σχεδίασης
-Εξαιρετική σκληρότητα, ακόμη και κάτω στο cryonegic θερμοκρασίες οι οποίες ορίζονται ως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
-Ιδιότητες χαμηλής θερμοκρασίας ανταποκρίνεται καλά στη σκλήρυνση με ψυχρή διεργασία
-Ευκολία καθαρισμού, ευκολία κατασκευής, την ομορφιά του εμφάνιση
Βαθμού 304L είναι η έκδοση χαμηλής άνθρακα 304. Δεν απαιτεί μετα-συγκόλληση ανόπτηση και έτσι χρησιμοποιείται ευρέως στις βαριές συνιστώσες περιτύπωμα (πάνω από περίπου 6 χιλιοστά).
Βαθμού 304H με υψηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα της βρίσκει εφαρμογή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Εφαρμογές
Χρησιμοποιείται για μια ευρεία ποικιλία από το σπίτι και εμπορικές εφαρμογές, αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο συχνά χρησιμοποιούνται κράματα ανοξείδωτου χάλυβα οικογένειας.
Τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν δεξαμενές και δοχεία για μια μεγάλη ποικιλία υγρών και στερεών:
Βιομηχανία τροφίμων
Εξοπλισμός για την επεξεργασία τροφίμων, ιδιαίτερα στην παραγωγή μπύρας, επεξεργασίας γάλακτος & οινοποίηση.
Για παράδειγμα, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο και εφαρμόζεται σε εξοπλισμό γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως μηχανών αρμέγματος, εμπορευματοκιβώτια, ομογενοποιητές, αποστειρωτές, και αποθήκευσης και ανάσυρσης δεξαμενές, συμπεριλαμβανομένης σωληνώσεις, βαλβίδες, φορτηγά γάλακτος και σιδηροδρομικά βαγόνια.
Πολύ συχνές στον κλάδο της ζυθοποιίας, όπου χρησιμοποιείται σε αγωγούς, τηγάνια μαγιά, δεξαμενές ζύμωσης, αποθήκευσης και σιδηροδρομικά οχήματα, κλπ.
Η βιομηχανία χυμών φρούτων και εσπεριδοειδών χρησιμοποιεί επίσης Τύπος 304 για όλους τους χειρισμό, τη σύνθλιψη, την προετοιμασία, την αποθήκευση και την ανάσυρση εξοπλισμό.

Οικοτεχνία εργαλεία
Λόγω της ικανότητάς του να αντέχει τη διαβρωτική δράση των διαφόρων οξέων που βρίσκονται στα φρούτα, κρέατα, γάλα, λαχανικά και, τύπος 304 χρησιμοποιείται για tabletops νεροχύτες,, δοχεία καφέ, κουζίνες, ψυγεία, γάλα και κρέμα γάλακτος διανομείς, και πίνακες ατμού.Είναι, επίσης, χρησιμοποιείται σε πολλά άλλα εργαλεία, όπως το μαγείρεμα συσκευές, κατσαρόλες, τηγάνια και μαχαιροπήρουνα.

Αρχιτεκτονική επένδυση, κιγκλιδώματα και τελειώματα
-Δοχεία χημικών, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών
-Εναλλάκτες θερμότητας
-Υφαντά ή δομικών οθόνες για διήθηση ορυχείων, λατομείων και νερό
-Βαφή βιομηχανία
-Στο θαλάσσιο περιβάλλον, εξαιτίας της ελαφρώς υψηλότερη αντοχή και αντίσταση στη φθορά από τον τύπο 316 χρησιμοποιείται επίσης για παξιμάδια, μπουλόνια, βίδες, συνδετήρες και άλλα.
 Ανοξείδωτος χάλυβας φινίρισμα επιφάνειας
 • Τέλος 2B Επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα
  Τέλος 2B Επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα
  2Β επιφάνεια

  Ψυχρής έλασης, θερμική επεξεργασία, τουρσί, πέρασε το δέρμα.
  Το υλικό είναι ψυχρή έλαση, μαλάκωσε και αφαλατωθεί όπως στην περίπτωση του 2D φινίρισμα και στη συνέχεια λαμβάνει ένα τελικό πέρασμα φως σε γυαλισμένα κυλίνδρους ονομάζεται « δέρματος» ή « συστολής».; Το υλικό παραμένει σε γκρι εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα αυτής τελικό πέρασμα στην γυαλισμένο ρολά είναι να παράγει μια ομαλότερη, πιο φωτεινή από την επιφάνεια 2D φινίρισμα.; Αυτός είναι ο γενικός σκοπός, φινίρισμα ψυχρής έλασης και είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπου ανοξείδωτο χάλυβα ορίζεται.; Είναι επίσης κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των μετέπειτα διεργασιών στίλβωσης όπως σατέν φινίρισμα.Τυπικές χρήσεις για ένα τυποποιημένο φινίρισμα 2Β περιλαμβάνουν μη-διακοσμητικά ή λειτουργικά προϊόντα λαμαρίνα, βιομηχανικού εξοπλισμού ψύξης, εργοστάσιο χημικών και των υδραυλικών συστημάτων.

  Επιφάνεια Ολοκληρώθηκε Εισαγωγή

  Φινίρισμα επιφάνειας είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε κάθε προδιαγραφή από ανοξείδωτο χάλυβα, ανεξάρτητα από την προβλεπόμενη χρήση.; Για τις εφαρμογές όπου η εμφάνιση είναι σημαντική, φινίρισμα είναι ένα στοιχείο του σχεδιασμού και πρέπει να προσδιορίζονται.; Σε εφαρμογές το τελείωμα της επιφάνειας μπορεί να έχει επιπτώσεις για την τριβή, τη φθορά, τη συντήρηση ή την αντοχή στη διάβρωση και πρέπει, ως εκ τούτου, επίσης, να επιλέγονται προσεκτικά και σαφώς καθορισμένες.
  Η επιλογή των φινίρισμα δεν πρέπει ποτέ να αφεθεί στον προμηθευτή, ή τις προδιαγραφές χαλαρά διατυπωμένο, όπως «τύπος 304 με φινίρισμα 180 & Το φινίρισμα θα πρέπει να ταυτοποιηθεί σωστά με μια τυπική ονομασία της βιομηχανίας ή με εμπορική ονομασία, π.χ.. OPTISHEEN®.

  Τελειώματα και Σχεδιασμός

  Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των διαθέσιμων διακοσμητικά τελειώματα;Συνεπώς, είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της καταλληλότερης φινίρισμα για την απαιτούμενη εφαρμογή.Για ιδιαίτερα ορατή εφαρμογές, η εμφάνιση του ανοξείδωτου χάλυβα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του σχεδιασμού και μια παρεξήγηση του λάθος φινίρισμα μπορεί να αλλάξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.; Στην εμπορική και υγιεινής εφαρμογές, όπως εστιατόρια και νοσοκομεία, σωστά τελειώσει ανοξείδωτο χάλυβα είναι πιο εύκολο να διατηρούνται καθαρά.; Σε καταναλωτικά προϊόντα, όπως εξοπλισμό τροφοδοσίας, η λάμψη από ένα καλά γυαλισμένο φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα έχει ισχυρή έκκληση των πωλήσεων.
  Εκτός από την οπτική εμφάνιση από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα, υπάρχει ένας αριθμός των λειτουργικών παραμέτρων.; Σε εφαρμογές σε είδη υγιεινής σωστά γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά βοηθά στη μείωση του κινδύνου των βακτηρίων που διατηρείται από το υλικό.
  Σε επιθετικά περιβάλλοντα, όπως τα πυρηνικά ή σε υπεράκτιες βιομηχανίες, ένα σωστά στιλβωμένη επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα έχει μια καλύτερη αντοχή στη διάβρωση από μια επιφάνεια που είναι χονδρικά ή άσχημα γυαλισμένο. Μια ομαλή επιφάνεια είναι λιγότερο επιρρεπείς σε μια συσσώρευση των καταθέσεων και ανοξείδωτο, τα οποία συχνά αποτελούν πόλους για την τοπική διάβρωση.; Όλα τα τελειώματα από ανοξείδωτο χάλυβα αποδίδουν καλύτερα όταν καθαρίζονται και να συντηρούνται και λεπτομέρειες σωστές διαδικασίες καθαρισμού μπορεί να βρεθεί στη δημοσίευσή μας, &Ο Καθαρισμός και συντήρηση από ανοξείδωτο χάλυβα».
 • Τέλος
  Mirror Finish

  Mirror Finish –Μη-Κατευθυντική με ένα πολύ υψηλό βαθμό σαφήνειας της εικόνας.
  Ένα πολύ αστραφτερό φινίρισμα επιτυγχάνεται με την προ-άλεση και έπειτα τελικά φωτεινό τράχυνσης όπως για το Νο. 7 φινίρισμα.; Προ-άλεση επιτρέπει την αφαίρεση των επιφανειακών ελαττωμάτων και είναι απαραίτητη για χονδρά φινιρίσματα μύλου όπως Νο. 2D ή Νο. 1.; Η διεργασία είναι επίσης απαραίτητη εάν η Νο. 7 φωτεινό γυαλισμένο φινίρισμα δεν είναι επαρκούς ανακλαστικότητα αλλά, καθώς είναι πολύ πιο ακριβό από το Νο. 7, χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο.
  Χρησιμοποιείται για διακοσμητικές επιφάνειες και μεταφορείς τροφίμων, όπου ένα ιδιαίτερα λείο φινίρισμα απαιτείται.

  Επιφάνεια Τελειώματα εισαγωγή
  Φινίρισμα επιφανείας είναι μια σημαντική προδιαγραφή για προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι κρίσιμο σε εφαρμογές όπου η εμφάνιση είναι επίσης σημαντική.Ορισμένες επιφάνεια τελειώνει επίσης να καταστήσει ανοξείδωτο χάλυβα ευκολότερο να καθαρίσει, το οποίο είναι προφανώς σημαντική για εφαρμογές υγιεινής.Μία λεία επιφάνεια όπως λαμβάνεται με στίλβωση παρέχει επίσης καλύτερη αντίσταση στη διάβρωση.Από την άλλη πλευρά, οι τραχύ τελείωμα συχνά απαιτούνται για εφαρμογές λίπανσης, καθώς και για τη διευκόλυνση της περαιτέρω στάδια της παρασκευής.

  Επιφανειακά φινιρίσματα είναι το αποτέλεσμα των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των διαφόρων μορφών ή είναι το αποτέλεσμα της περαιτέρω επεξεργασίας.Υπάρχει μια ποικιλία μεθόδων που χρησιμοποιούνται για το τελείωμα.Ένα θαμπό φινίρισμα παράγεται με θερμή έλαση, ανόπτηση, και αφαλάτωση.Ένα φωτεινό φινίρισμα λαμβάνεται από πρώτη θερμή εξέλαση και κατόπιν ψυχρή έλαση σε γυαλισμένες κυλίνδρους.Ένα εξαιρετικά ανακλαστικό φινίρισμα παράγεται με ψυχρή έλαση, σε συνδυασμό με ανόπτηση σε κλίβανο ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, με άλεση με λειαντικά, ή με μία λεπτώς επιφάνεια εδάφους.Μια φινίρισμα καθρέφτη παράγεται με στίλβωση με προοδευτικά λεπτότερα λειαντικά, ακολουθούμενη από εκτεταμένη τράχυνση.Για λείανση ή στίλβωση, οι τροχοί λείανσης ή λειαντικά ιμάντες που χρησιμοποιούνται συνήθως. τροχούς χρησιμοποιεί ύφασμα σε συνδυασμό με την κοπή ενώσεις που περιέχουν πολύ λεπτά λειαντικά σωματίδια στο μπαρ ή ραβδί μορφές.Άλλες μέθοδοι περιλαμβάνουν φινιρίσματος, το οποίο αναγκάζει κίνηση ενός πέφτοντας υλικό έναντι επιφάνειες των εξαρτημάτων, ξηρή χάραξη (αμμοβολή), υγρή εγχάραξη χρησιμοποιώντας διαλύματα οξέος, και επιφανειακή.Το τελευταίο χρησιμοποιεί αμμοβολή, συρματόβουρτσας, πάστωμα ή τεχνικές.
 • Ανοξείδωτου ατσαλιού
  Ανοξείδωτου ατσαλιού
  Νο.1
  Πλάκα είναι θερμής έλασης, ανόπτηση, τουρσί και παθητικοποίηση.Αυτό οδηγεί σε ένα θαμπό, ελαφρώς τραχιά επιφάνεια;αρκετά κατάλληλος για βιομηχανικές εφαρμογές που συνεπάγονται γενικά το εύρος της πλάκας πάχη.Λείανσης σήματα μπορεί να είναι ορατό σε απομονωμένες περιοχές.
  Μερικά από τα λεπτότερα πάχη εντός της περιοχής πλάκας είναι ψυχρής έλασης;αλλά Φύλλο, και της Γάζας μετρητές που παράγεται με ψυχρή έλαση, δηλαδή έλασης χωρίς θέρμανση και του υλικού. σκληραίνει το υλικό, καθώς και οι λεπτότερες μεγέθη μπορεί να πρέπει να υποβληθεί σε μία ενδιάμεση ανόπτηση και τουρσί, ή φωτεινές ανοπτημένο, κατά τη διάρκεια της μείωσης του πάχους στο τελικό πάχος.
  Το αρχικό υλικό για τροχαίου έχει πάντα ένα Νο 1 φινίρισμα.Ψυχρώ έλασης υλικό παρέχεται με τις ακόλουθες τυποποιημένες τελειώματα μύλο.

  Η εισαγωγή του επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα τελειώσει

  Η επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι πραγματικά εξαιρετικά λεπτό αλλά σταθερή και παθητική Χρώμιο πλούσια σε οξείδιο του φιλμ, στην οποία στηρίζεται από ανοξείδωτο ατσάλι για εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση του.Το φινίρισμα της επιφάνειας για ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει, επομένως, να αναπτυχθούν και να συντηρούνται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αυτό το ζωτικής σημασίας ιδιοκτησίας, καθώς επίσης και για τη δευτερογενή λόγω της ευχάριστο αισθητική εμφάνιση από ανοξείδωτο χάλυβα.

  Τα φινιρίσματα έλασης δημιουργείται όταν ένα πηνίο ανοξείδωτου χάλυβα διέρχεται μέσω μιας σειράς κυλίνδρων.Το φινίρισμα επί των κυλίνδρων μεταφέρεται στην επιφάνεια του πηνίου.Είναι κατεύθυνσης και, αν οι πίνακες δεν είναι εγκατεστημένα στην ίδια κατεύθυνση κύλισης, μια εμφάνιση σκακιέρας μπορεί να οδηγήσει.
  Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, το τροχαίο κατεύθυνση θα πρέπει να αναγράφεται στο πίσω μέρος του πίνακα.Βρωμιά και συντρίμμια συσσώρευση είναι μεγαλύτερη όταν τελειώνει κατεύθυνσης εγκατασταθεί με οριζόντιο προσανατολισμό κόκκων.

  Από ανοξείδωτο χάλυβα, επίσης, μπορεί να χρωματιστεί με χρωστικές ηλεκτροχημική, επιμετάλλωση, επιμετάλλωση, και ρητίνη-με βάση τα χρώματα.
  Η αντοχή στις γρατζουνιές, την εμφάνιση, το χρώμα και η σταθερότητα αυτών των διαδικασιών ποικίλλει σημαντικά και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή.Παρόλο που μερικές από αυτές τις διεργασίες βελτίωση της αντίστασης διάβρωσης, αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως υποκατάστατο για την επιλογή ενός κατάλληλου βαθμού από ανοξείδωτο χάλυβα για το περιβάλλον.
 • Τέλος ΒΑ από ανοξείδωτο ατσάλι
  Τέλος ΒΑ από ανοξείδωτο ατσάλι
  BA επιφάνεια

  Φωτεινό ανόπτηση.Ένα κρύο-έλασης αστραφτερό φινίρισμα διατηρείται μέσω της ανόπτησης.
  Αυτό είναι πιο συχνά αναφέρεται ως ένα φωτεινό ανόπτηση (BA). Υλικό με Νο. 1 φινίρισμα είναι ψυχρής Έλασης χρησιμοποιώντας γυαλισμένα ρολά σε επαφή με την επιφάνεια του χάλυβα.Αυτό λειαίνει και φωτίζει την επιφάνεια.
  Η ομαλότητα και ανακλαστικότητας της επιφάνειας βελτιώνεται καθώς το υλικό τυλίγεται σε λεπτότερη και λεπτότερη μεγέθη.Οποιαδήποτε ανόπτησης που πρέπει να γίνει προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη μείωση στο μετρητή, και η τελική ανόπτηση, πραγματοποιείται σε ένα πολύ στενά ελεγχόμενη αδρανή ατμόσφαιρα.Δεν οξείδωση ή κλιμάκωση της επιφάνειας συμβαίνει συνεπώς και δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετα αποσκωρίωση και παθητικοποίηση.
  Η τελική επιφάνεια μπορεί να αναπτυχθεί έχουν &ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ& φινίρισμα τύπου παρόμοιο στην εμφάνιση με το γυαλισμένα Νο 7 και Νο 8 τελειώματα.

  Σημείωση
  Μεγάλο μέρος των εισαγόμενων 2Β φύλλο Τέλος δεν είναι μια αληθινή Τέλος 2Β.Μύλοι που λειτουργούν φωτεινό εγκαταστάσεις ανόπτησης συχνά θα προβεί σε όλες τις λειτουργίες της ανόπτησης ψυχρής έλασης υλικό σε τέτοιες εγκαταστάσεις.Αυτό οδηγεί σε ένα ανώτερο &2Β& φινίρισμα ως καθόλου οξείδωση ή κλιμάκωση λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ανόπτησης λειτουργία, ακόμη και αν ο πραγματικός κύλισης μπορεί να πραγματοποιηθεί επάνω σε γυαλισμένες κυλίνδρους όπως για την κανονική Φινίρισμα 2Β, αλλά όχι πολύ γυαλισμένο όσο θα χρειαζόταν για να παραχθεί ένα BA τελειώσει.
  Οι παρακάτω τέρματα είναι όλα μηχανικά παράγονται γυαλισμένο φινίρισμα.Όπως και να είναι πρότυπο τελειώνει μύλος, που εφαρμόζεται επίσης σε ανοξείδωτο χάλυβα και εξαρτήματα για να πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια αισθητικής.Θα πρέπει να εκτιμηθεί ότι παράγοντες, όπως η στίλβωση χέρι εναντίον μηχανικής στίλβωσης;στίλβωση μια επίπεδη προϊόν ως ένα συστατικό εναντίον της περίπλοκου σχήματος,;πάχος και σύνθεση του υλικού μπορεί να επηρεάσει την οπτική εμφάνιση της τελικής επιφάνειας.

  Τελειώματα και Περιγραφή Κατασκευή
  Ορισμένες εργασίες κατασκευής, όπως η λείανση πριν από τη ζωγραφική ή κόλλημα, μπορεί να απαιτήσει μια τραχεία επιφάνεια, αλλά, σε γενικές γραμμές, μια ομαλή, καλά τελειώσει φύλλο απαιτεί λιγότερη σωματική προσπάθεια από ένα χοντρό, τραχύ μία όταν πρόκειται για την ανάμειξη.; Ορισμένες τέρματα είναι πιο δύσκολο να αναδημιουργήσει με το χέρι από τους άλλους, προκαλώντας δυσκολίες κατασκευής;αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές των &;ειδικών&; φινίρισμα που δεν μπορούν εύκολα να αντιγραφεί σε ένα εργαστήριο κατασκευάσματα.; Για το λόγο αυτό το πρόστιμο σατινέ φινίρισμα (όπως ®) Είναι δημοφιλής και πρακτική για
  καταστήματα κατασκευής σε όλο τον κόσμο.Τύποι Φινίρισμα Ανοξείδωτος χάλυβας είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία των τυποποιημένων και ειδικά φινιρίσματα.
  Η πλειοψηφία των τελειωμάτων μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις κατηγορίες:φινίρισμα μύλο, μηχανικά κατεργασμένα τελειώματα και ειδικές τελειώματα.
  Σε κάθε περίπτωση, τα τέρματα που περιγράφονται κάτω από τους δύο κατάλληλο αριθμό βρετανικό πρότυπο (BS 1449 μέρος 2) ή το όνομα με το οποίο είναι κοινώς γνωστά.Σε μερικές περιπτώσεις ένα φινίρισμα μπορεί κοινώς να είναι γνωστή με διάφορα ονόματα, που οδηγούν σε παρανοήσεις (βλέπε Παραλλαγές ).; Παραλλαγές περιγράφεται από μια συγκεκριμένη ονομασία βιομηχανία, δηλαδή.Αρ. 4 φινίρισμα, μπορεί να εξακολουθούν να διαφέρουν από προμηθευτή σε προμηθευτή, ακόμη και από παρτίδα σε παρτίδα από τον ίδιο προμηθευτή.; Στην περίπτωση του μύλου τελειώματα, αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των διαφορετικών συνθηκών παραγωγής.
  Στην περίπτωση των κατεργασμένων σατέν τελειώματα, είναι πιθανόν να οφείλεται σε φθορά των αποξεστικών ιμάντων που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις διαδικασίες.; Ένας τρόπος για να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα είναι να καθορίσετε ένα ιδιόκτητο φινίρισμα μάρκα, το όνομα, όπως ®, Το οποίο έχει μια συνεκτικότητα εγγυημένη.
  Ελλείψει αυτού, πρέπει να γίνεται αναφορά σε ένα τελείωμα που παρέχεται τουλάχιστον 30 mm τετράγωνο να εμφανιστούν όλα τα χαρακτηριστικά του φινιρίσματος και κατά της οποίας το τελικό προϊόν μπορεί να κριθεί.; Ο πελάτης πρέπει να καθορίσουν και να συμφωνήσουν σε αποδεκτά επίπεδα των διακυμάνσεων από το πρότυπο για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που προκαλούνται από τη φθορά των ζωνών ασφαλείας και επακόλουθες αλλαγές στο φινίρισμα.
 • Γυαλισμένο τελείωμα από ανοξείδωτο ατσάλι
  Γυαλισμένο τελείωμα από ανοξείδωτο ατσάλι
  NO.4 επιφάνεια
  Επίσης κάλεσε βουρτσισμένο, κατεύθυνσης ή σατινέ φινίρισμα Ένας αριθμός 4 φινίρισμα, που χαρακτηρίζεται από λεπτές γραμμές χαλίκι στίλβωση που είναι ενιαία και κατεύθυνσης στην εμφάνιση.Η τελική αποξεστικό που χρησιμοποιείται στη διαδικασία είναι 150 έως 220.
  Χαρακτηρίζεται από σύντομες, παράλληλες γραμμές στίλβωση, οι οποίες εκτείνονται ομοιόμορφα κατά μήκος του μήκους του πηνίου.Λαμβάνεται με μηχανική στίλβωση Νο 3 φινίρισμα με βαθμιαία λεπτότερα λειαντικά.Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής, το τελικό φινίρισμα μπορεί να είναι οπουδήποτε μεταξύ 120 και 320.Οι μεγαλύτεροι αριθμοί χαλίκι γραμμές παραγωγής στίλβωση λεπτότερα και πιο στοχαστική τελειώματα.Η τραχύτητα της επιφάνειας είναι συνήθως Ra 25 μικρο-ίντσες ή λιγότερο.Αυτή η γενική-φινίρισμα σκοπό χρησιμοποιείται ευρέως για τον εξοπλισμό εστιατορίων και κουζίνα, καταστήματα και επεξεργασίας τροφίμων και εξοπλισμού γαλακτοκομικών προϊόντων.Αν ένα κατασκευαστή θα πρέπει να συνδυάσει σε συγκολλήσεις ή να κάνετε άλλες φανοποιίας, με αποτέλεσμα οι γραμμές στίλβωση είναι συνήθως περισσότερο από ό, τι για το προϊόν γυαλίζεται από έναν παραγωγό ή διόδια-στίλβωση σπίτι.
  Χρησιμοποιείται για την:Συσκευές, Αρχιτεκτονικό πάνελ τοίχου, εξοπλισμός Ποτά, εξαρτήματα σκαφών, Στάσεις λεωφορείων, , καλύμματα Στήλη, εξοπλισμός Γαλακτοκομικά, Ανελκυστήρας πόρτες και εσωτερικούς χώρους, στα τελειώματα , εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων, Έπιπλα
  Ρυμουλκουμενα βυτια εθνική οδό, Νοσοκομείο επιφάνειες και ο εξοπλισμός, μέσο ή πίνακες ελέγχου, εξοπλισμός κουζίνας, εξοπλισμός χειρισμού αποσκευών, μαζικής διέλευσης, τον εξοπλισμό εστιατορίων, Νεροχύτες, Αποστειρωτές, Βιτρίνες, βρύσες νερού

  Σκέψεις για φινίρισμα

  Φινίρισμα επιφάνειας είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε οποιαδήποτε προδιαγραφή ή εντολή αγοράς για ανοξείδωτο χάλυβα, ανεξάρτητα από την προβλεπόμενη τελική χρήση.
  Και, για τις εφαρμογές στις οποίες η εμφάνιση είναι σημαντική, φινίρισμα είναι ένα στοιχείο του σχεδιασμού και πρέπει να προσδιορίζονται.
  Στην αρχιτεκτονική ή άλλα ιδιαίτερα ορατή εφαρμογές, η εμφάνιση του ανοξείδωτου χάλυβα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του σχεδιασμού και των προδιαγραφών του λάθος φινίρισμα μπορεί να αλλάξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Σε καταναλωτικά προϊόντα, η λάμψη της και-γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα έχει ισχυρή έκκληση πωλήσεων.Σε θεσμικό κουζίνα, εστιατόριο, νοσοκομείο και εφαρμογές, σωστά τελικά από ανοξείδωτο βοηθά να τονίσει την αίσθηση της καθαριότητας.
  Σ ε Εκτός από την οπτική έκκληση του γυαλισμένο ανοξείδωτο, υπάρχουν μια σειρά από λειτουργίες που εξυπηρετούνται από κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες ανοξείδωτου.Σε εφαρμογές σε είδη υγιεινής, γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα όχι μόνο φαίνεται καθαρό, αλλά είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί καθαρό.
  Υπάρχουν επίσης οικονομικούς λόγους προσδιορίζοντας φινίρισμα.Για παράδειγμα, ένα ψυχρής έλασης φωτεινό ανοπτημένο φινίρισμα θα μπορούσε να καθορίζεται, αντί ενός πιο ακριβό Νο. 8 γυαλισμένο φινίρισμα;ή κάποιες ιδιωτικές έλασης τελειώματα θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τον ίδιο σκοπό ως Νο 4 γυαλισμένο; Νις.Η γνώση των τελειωμάτων μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων.
 • Τέλος 2D ανοξείδωτο ατσάλι
  Τέλος 2D ανοξείδωτο ατσάλι
  2D επιφάνεια

  Ψυχρής έλασης, θερμική επεξεργασία, τουρσί.
  Παρόμοια με 2Β σε χοντρές κυμαίνεται μέγεθος του φύλλου.Δεν είναι τόσο ομαλή όπως 2Β
  Μια όχι. 1 Τέλος αφού ψυχρής έλασης, ανόπτηση, τουρσί και αδρανοποιημένα.Αυτό οδηγεί σε μια ομοιόμορφη θαμπό φινίρισμα ματ, ανώτερη από ένα Νο 1 Τέλος.
  Κατάλληλοι για βιομηχανική εφαρμογή και, κατ 'εξοχήν κατάλληλος για σοβαρή βαθεία κοίλανση ως θαμπή επιφάνεια, (το οποίο μπορεί να στιλβωθεί μετά την κατασκευή), διατηρεί το λιπαντικό κατά τη λειτουργία έλξης.
  Αυτό το υλικό είναι ψυχρής έλασης που ακολουθείται από μαλάκυνσης και de-κλιμάκωση.; Η επίδραση της εν ψυχρώ έλαση του υλικού είναι να παράγει μια ομαλότερη, λιγότερο σκαμμένη επιφάνεια.; Η επιφάνεια δεν είναι μόνο λεία αλλά ματ εμφάνιση κόκκων.; Χρησιμοποιείται όπου μια καλύτερη επιφάνεια απαιτείται ή μετέπειτα επεξεργασία/φινίρισμα είναι απαραίτητη.
  Τυπικές χρήσεις περιλαμβάνουν συστήματα καυσαερίων από τα αυτοκίνητα, τα μέρη φούρνο, το υλικό οικοδομικών και πετροχημικών εξοπλισμό.

  Εισαγωγή της επιφάνειας Ολοκληρώθηκε

  Αν και η εμφάνιση της επιφανείας είναι σημαντική για να πάρει το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα επί εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ανοξείδωτους χάλυβες στηρίζονται επί των ιδιοτήτων της επιφανείας τους για να τους δώσει τους αντοχή στη διάβρωση.
  Καθορισμός κατάλληλο φινίρισμα επιφάνειας σε ένα ανοξείδωτο χάλυβα συστατικό είναι σχεδόν εξίσου σημαντική με την επιλογή του σωστού βαθμού για το περιβάλλον υπηρεσία.
  Κατά γενικό κανόνα, για τη βελτιστοποίηση της αντοχή στη διάβρωση η ομαλότερη, πιο ρωγμή ελεύθερη επιφάνεια είναι δυνατόν θα πρέπει να προσδιορίζονται.
 • Επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα Τελειώματα
  Επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα Τελειώματα
  NO3 επιφάνεια
  Αυτή είναι μια μονόδρομη έδαφος φινίρισμα ομοιόμορφη λαμβάνονται με 80-100 λειαντικά.

  Είναι ένα καλό ενδιάμεσο ή εκκίνηση φινίρισμα επιφάνειας για χρήση σε τέτοιες περιπτώσεις όπου η επιφάνεια θα απαιτήσει περαιτέρω στίλβωση λειτουργίες σε ένα φινίρισμα μετά από επακόλουθη λεπτότερη κατασκευής ή σχηματισμού.

  Τελειώματα και Σχεδιασμός

  Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των διαθέσιμων διακοσμητικά τελειώματα;Συνεπώς, είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της καταλληλότερης φινίρισμα για την απαιτούμενη εφαρμογή.; Για ιδιαίτερα ορατή εφαρμογές, η εμφάνιση του ανοξείδωτου χάλυβα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του σχεδιασμού και μια παρεξήγηση του λάθος φινίρισμα μπορεί να αλλάξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.; Στην εμπορική και υγιεινής εφαρμογές, όπως εστιατόρια και νοσοκομεία, σωστά τελειώσει ανοξείδωτο χάλυβα είναι πιο εύκολο να διατηρούνται καθαρά.; Σε καταναλωτικά προϊόντα, όπως εξοπλισμό τροφοδοσίας, η λάμψη από ένα καλά γυαλισμένο φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα έχει ισχυρή έκκληση των πωλήσεων.

  Εκτός από την οπτική εμφάνιση από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα, υπάρχει ένας αριθμός των λειτουργικών παραμέτρων.Σε εφαρμογές σε είδη υγιεινής σωστά γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά βοηθά στη μείωση του κινδύνου των βακτηρίων που διατηρείται από το υλικό.

  Σε επιθετικά περιβάλλοντα, όπως τα πυρηνικά ή σε υπεράκτιες βιομηχανίες, ένα σωστά στιλβωμένη επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα έχει μια καλύτερη αντοχή στη διάβρωση από μια επιφάνεια που είναι χονδρικά ή άσχημα γυαλισμένο.Μια ομαλή επιφάνεια είναι λιγότερο επιρρεπείς σε μια συσσώρευση των καταθέσεων και ανοξείδωτο, τα οποία συχνά αποτελούν πόλους για την τοπική διάβρωση.; Όλα τα τελειώματα από ανοξείδωτο χάλυβα αποδίδουν καλύτερα όταν καθαρίζονται και να συντηρούνται και λεπτομέρειες σωστές διαδικασίες καθαρισμού μπορεί να βρεθεί στη δημοσίευσή μας, &;Ο Καθαρισμός και συντήρηση από ανοξείδωτο χάλυβα».
 • Ανάγλυφο από ανοξείδωτο χάλυβα Φύλλο
  Ανάγλυφο από ανοξείδωτο χάλυβα Φύλλο
  Ανάγλυφο επιφάνεια

  Ανοξείδωτο χάλυβα δέχεται συχνά μηχανισμών­μικά φινίρισμα που προκαλείται για την επίτευξη στιλπνότητα και/ή να τελειώσει τη συνοχή.Το φινίρισμα μπορεί είτε να τυλίγονται ή γυαλισμένο για να επιτευχθεί ένα θαμπό ή έντονο φινίρισμα.Η υφή των κυλίνδρων μπορεί επίσης να con­ελέγχου φινίρισμα υφή.Έλαση εν θερμώ που ακολουθείται από ανόπτηση θα παράγουν ένα τραχύ-υφή, θαμπή επιφάνεια, η οποία χαρακτηρίζεται Νο. 1.
  Ψυχρής έλασης μέσω άξεστος αποτελέσματα ρολά σε ένα θαμπό φινίρισμα, το οποίο έχει οριστεί 2D. Ένα φωτεινό, αστραφτερό φινίρισμα, το οποίο είναι des­γούς οριζόμενους 2Β, επιτυγχάνεται με ψυχρή έλαση, ανόπτηση, και μία τελική περνούν από ροΙ­ ρολά.Περαιτέρω γυάλισμα, βούρτσισμα, στίλβωση, λείανση ή μπορεί να παράγει ακόμα πιο φωτεινή fin­ υφή και άλλες επιδράσεις.
  Πρόσφατα, παραγωγούς ανοξείδωτου χάλυβα έχουν εισαχθεί αρκετές ανάγλυφο (έλασης) φινίρισμα­es με τραχιά, ομοιόμορφη υφή.
  Άλλοι τύποι των μηχανικώς επαγόμενη τελειώματα επιτυγχάνουν υφή επιδράσεις.Η πιο συνηθισμένη είναι ανάγλυφη, η οποία δίνει την επιφάνεια του μετάλλου ένα «φλούδας πορτοκαλιού» ματιά.Το πλεονέκτημα για εντυπώσεως είναι να μειωθούν τα οπτικά εφέ της κονσερβοποίησης ελαίου στο τελικό προϊόν.Ανάγλυφη χρησιμοποιείται κυρίως για επικάλυψη χάλυβα και αλουμίνιο.Αυτό γίνεται συχνά σε-γραμμή, είτε στο τέλος της επενδύσεως χρώματος­σης γραμμή ή κατά την έναρξη της ­κασίας.

  Εισαγωγή

  Τα φινιρίσματα έλασης δημιουργείται όταν ένα πηνίο ανοξείδωτου χάλυβα διέρχεται μέσω μιας σειράς κυλίνδρων.Το φινίρισμα επί των κυλίνδρων μεταφέρεται στην επιφάνεια του πηνίου.Είναι κατεύθυνσης και, αν οι πίνακες δεν είναι εγκατεστημένα στην ίδια κατεύθυνση κύλισης, μια εμφάνιση σκακιέρας μπορεί να οδηγήσει.
  Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, το τροχαίο κατεύθυνση θα πρέπει να αναγράφεται στο πίσω μέρος του πίνακα.Βρωμιά και συντρίμμια συσσώρευση είναι μεγαλύτερη όταν τελειώνει κατεύθυνσης εγκατασταθεί με οριζόντιο προσανατολισμό κόκκων.

  Τι είναι ένα πρότυπο
   Τελειώνει παράγονται σε σχετικά-συνεχή βάση.Αυτά είναι γενικά διαθέσιμες από το ράφι ή μπορούν να αποκτηθούν με ένα σύντομο μόλυβδο-ώρα.Αυτοί είναι οι τέρματα που χρησιμοποιούνται για τις περισσότερες εφαρμογές από ανοξείδωτο χάλυβα.Τα τυπικά τελειώνει κατηγοριοποιούνται είτε ως &;Μύλος&; ή
  &;Μύλος&; τελειώματα είναι η λιγότερο δαπανηρή λύση φινίρισμα.Υπάρχουν τόσο καυτό-και κρύο-έλασης τελειώματα μύλο, και, καθώς αυτή η περιγραφή αυτή συνεπάγεται, η εμφάνισή τους παράγεται τουλάχιστον εν μέρει με τη διέλευση του από ανοξείδωτο χάλυβα μέσω ειδικών κυλίνδρων ή πεθαίνει.Η ανακλαστικότητα αυτών τελειώνει ποικίλλει από μουντό να αντανακλούν-σαν.Αυτές φινιρίσματα γίνονται λιγότερο ομοιόμορφη σε εμφάνιση με την αύξηση του πάχους του προϊόντος ή διάμετρο.
  Οι &;Λουστρέ&; φινιρίσματα παράγονται με μηχανική τριβή της επιφάνειας με μια σειρά από προοδευτικά λεπτότερα λειαντικά ή μια ειδική διαδικασία της κύλισης που προσομοιώνει την εμφάνιση της μηχανικής τριβής.Οι ομαλότερη γυαλισμένο φινίρισμα τραχυμένου μετά από μηχανική λείανση για την παραγωγή ενός καθρέφτη-σαν.
  &;&; τελειώνει περιλαμβάνουν τέρματα που χρησιμοποιούνται γενικώς όταν αισθητική εμφάνιση είναι σημαντική και για εξειδικευμένες βιομηχανικές εφαρμογές.Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μη-κατεύθυνσης πρότυπα μηδέν, στροβιλίζεται, κύκλοι έδαφος, ανάγλυφο και έπλασε υφές, και διάφορες μεθόδους χρωματισμού και επικάλυψης.
 • Τέλος γραμμή των μαλλιών από ανοξείδωτο ατσάλι
  Τέλος γραμμή των μαλλιών από ανοξείδωτο ατσάλι
  HL επιφάνεια

  HL σημαίνει Γραμμή για τα μαλλιά.Ολοκληρώθηκε με συνεχή ραβδώσεις στίλβωση με τη χρήση λειαντικών κατάλληλου μεγέθους κόκκου.
  Τα προϊόντα που επιτυγχάνεται με την συνεχή άλεση του No.2D επιφάνεια με γυάλισμα λειαντικό ιμάντα με κατάλληλο μέγεθος κόκκων.Έχουν σχετικά μακρά συνεχή λωρίδα άλεσης (περαιτέρω διαιρείται σε No.150~320), και χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή διακόσμηση και ανελκυστήρα διακόσμηση κλπ.

  Περιγραφή επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα τελείωσε
  Η προδιαγραφή μιας επιφάνειας για τον εξοπλισμό που κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα είναι μια πηγή πολλά πιθανά προβλήματα και παρεξηγήσεις μεταξύ των αγοραστών και κατασκευαστών.Οι συνέπειες για το κόστος και «για ομοειδή» συγκρίσεις μεταξύ των προσφορών, καθώς και την ανάγκη να αποδείξει ότι η κατάσταση εξοπλισμός ικανοποιεί όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις της εφαρμογής, υπαγορεύουν ότι το φινίρισμα επιφάνεια ορίζεται σαφώς θα πρέπει να είναι κατάλληλα και ορίζονται σε όλα τα συμβατικά έγγραφα.

  Με σύμφωνη γνώμη περιγραφές, όπως «ρωγμή δωρεάν» ή «γυαλισμένο γυαλόχαρτο Νο 400», μπορεί να εμφανιστεί οριστικό, αλλά όλα αυτά συχνά να οδηγήσει σε ασάφειες, διαφωνίες ερμηνείας, ή ακαταλληλότητας για το σκοπό.

  Δεν υπάρχουν σχετικά πρότυπα για τον τερματισμό της κατασκευάζονται είδη από ανοξείδωτο χάλυβα.Αυτό μπορεί να είναι επειδή είναι πολύπλοκο και δύσκολο να παραχθεί ένα που θα ικανοποιήσει απερίφραστα προμηθευτές και πελάτες.

  Επιφάνεια φινίρισμα είναι ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών διεργασιών που αλλοιώνουν την επιφάνεια ενός στοιχείου που κατασκευάζονται για να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο ακίνητο.Διεργασίες φινιρίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθούν για:βελτίωση της εμφάνισης, προσκόλληση ή διαβρεξιμότητα, αντοχή στη διάβρωση, αμαυρώσει αντοχή, χημική αντοχή, αντοχή στη φθορά, η σκληρότητα, τροποποιούν την ηλεκτρική αγωγιμότητα, αφαιρέστε γρέζια και άλλα ελαττώματα επιφανείας, και τον έλεγχο της τριβής επιφανείας.Σε περιορισμένες περιπτώσεις, μερικές από αυτές τις τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επαναφέρετε τις αρχικές διαστάσεις για να σώσει ή να επισκευάσει ένα στοιχείο.

  Επιφάνεια διεργασίες φινιρίσματος μπορούν να κατηγοριοποιηθούν με το πώς αυτές επηρεάζουν το τεμάχιο εργασίας:
  Κατάργηση ή αναμόρφωση φινίρισμα
  Η προσθήκη ή αλλαγή φινίρισμα
  Μηχανικές μέθοδοι μπορούν επίσης να ταξινομηθούν μαζί λόγω των ομοιοτήτων το τελικό φινίρισμα επιφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.